cortijo EL CHORRO
899.000 EUR
spain, MALAGA, EL CHORRO, c/ campo 5.
cortijo EL CHORRO
Te Koop
Soort status: Te Koop
Pand type:: B&B
Pand ID: 92
Type: pand te koop
Kamers: 15
Badkamers: 6
Slaapkamers: 6
Bouwjaar: 1999
Perceelgrootte: 54000 M2
Huis grootte: 473 M2

Cortijo El Chorro:

 

Genesteld in het midden van het natuurreservaat "El Chorro ", is dit pand het laatste grote werk van een beroemde Zwitserse ingenieur, die met pensioen wilde gaan op deze prachtige plek. 

Na een leven lang technisch werk verhuisde deze architect naar El Chorro , waar hij zijn laatste grote werk bouwde en daar woonde, probeerde hij terug te keren naar de natuur die niet had plaatsgevonden tijdens zijn productieve carrière. 
Op de fundamenten van een oud landhuis is een complex ontworpen en gebouwd dat volledig is geïntegreerd in de omgeving en deel uitmaakt van het natuurpark en in volledige harmonie met de omgeving. 

Het complex, ontworpen met respect voor de architectuur van het gebied, heeft drie gebouwen met elkaar verbonden door twee binnenplaatsen en omgeven door een prachtig aangelegde tuin. 

Het eerste gebouw heeft een hal, een woonkamer / bibliotheek met meer dan tweeduizend boeken en een slaapkamer met badkamer met jacuzzi. 

Het tweede gebouw is toegankelijk via een binnenplaats, die ook twee onafhankelijke uitgangen heeft, de ene buiten en de andere in de tuin. 
Dit gebouw heeft een woonkamer met open haard, volledig uitgeruste keuken, eetkamer en drie slaapkamers met badkamer, en een tweepersoonskamer met badkamer en kleedkamer. 

Het derde gebouw bestaat uit een entree met open haard, kleedkamer en twee slaapkamers met badkamers. 


Het hele complex is omgeven door een uitgestrekte landschapstuin in harmonie met de omgeving en is versierd met inheemse plantensoorten. 


De buitenkant heeft 8 terrassen, een veranda met bar, twee barbecues, een solarium, een Zwitserse douche, een historische fontein, een put, een stortbak en een schuur met twee kamers, een opslagloods en een andere voor de gereedschappen voor het onderhoud van de eigendom en gronden. 
Dat betekent dat op deze terrassen volop gelegenheid is om partijen te organiseren voor een groot aantal mensen, en te genieten van de rust en stilte, met alleen het gezelschap van de zon, het gezang van de vogels en de prachtige uitzichten. 

Het complex is volledig uitgerust, met vier open haarden, elektrische kachels, de nieuwste generatie apparatuur en ingericht met hoogwaardige meubels, met behoud van de rustieke stijl die het hele object kenmerkt. 

OM TE ZETTEN NAAR EEN B&B, VERGUNNINGEN MOET NOG WEL AANGEVRAAGD WORDEN.

ZAL GEEN PROBLEEM ZIJN.

Met de nabijheid van het pad van de koning ( Caminito del Rey), wat dit complex uniek maakt, is dat er in het hart van de natuurlijke omgeving geen nieuwe huizen kunnen worden gebouwd en daarom is de exclusiviteit en het behoud van de omgeving gegarandeerd. 

Alle papieren zijn in perfecte staat, zodat u in het natuurpark kunt wonen. 
Water, elektriciteit en internet zijn aanwezig.

Meer informatie, neem contact met ons op:

SIERRA-LECRIN

details panden:
Exterior
tuin patio tuin electra aansluiting
Specific
drinkwater aansluiting Balkon eigen parkeer plaats volledig ingerichte keuken
Interior
Openhaard volledig ingericht
No reviews for house
Vraag info van dit pand aan:

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Please past text to modal