hotel Riyad
1.375.000 EUR
spain, malaga, velez del malaga, c/del aire.
hotel Riyad
BOETIEK HOTEL
Soort status: BOETIEK HOTEL
Pand type:: BOETIEK HOTEL
Pand ID: 97
Type: pand te koop
Kamers: 22
Badkamers: 11
Slaapkamers: 11
Bouwjaar: 2012
Perceelgrootte: 350 M2
Huis grootte: 740 M2

 

Hotel Riyad

 

Top 10 boetiekhotel te koop in de buurt van Malaga :

Gebouwd in een Riyad-stijl (Marokkaans paleis met binnentuin / patio wat zijn oorsprong heeft in de 16e  eeuw, het hotel is eigenlijk geregistreerd als een monumentaal gebouw)

Dit prachtige boetiekhotel biedt een geweldige lifestyle en zakelijke mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken voor een eigen bedrijf in Andalusië.

Gelegen in het historische centrum van de stad, 9 kamers voor gasten, particuliere eigenaren accommodatie, alle vergunningen aanwezig.

 

Het hotel heeft 8 tweepersoonskamers, 1 familiekamer (2 + 2) en accommodatie voor de eigenaar, verdeeld over 3 verdiepingen rondom de binnenplaats, alle kamers hebben veel ruimte en bieden luxueuze badkamers en een zeer luxe inrichting.

 

Het hotel heeft ook een fantastisch spa-zwembad op het dak, een ligweide en een bar met uitzicht op de hele stad, het kasteel en de bergen.

 

Het hotel heeft een bebouwde oppervlakte van ongeveer 740m2 met een grondoppervlakte van 350m2.

 

Hoewel oorspronkelijk gebouwd in de 16e eeuw, in 2012 onderging het hotel een complete transformatie (verbouwing, renovatie, verf & inrichting) tot op de dag van vandaag wordt er nog iedere jaar geïnvesteerd om het geheel op peil te houden.

Wat vooral de gasten aantrekt is de luxe sfeer en ligging.

Mensen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van Andalusië, naar zowel het strand en de bergen gaan als golfen en genieten van de mediterrane keuken.

 

De laatste tijd is het hotel echt populair geworden voor speciale evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten en bruiloften, omdat het centraal gelegen is in de historische wijk van de stad.

 

Het bedrijf wordt beheerd op een ontspannen manier, er zijn volledige licenties voor een restaurant en winkel maar op dit moment biedt het hotel biedt alleen een continentaal ontbijt.

 

Het is maar voor 9 maanden geopend met een manager voor die periode die het verzorgd voor de eigenaren, terwijl die de tijd doorbrengen met familie en geliefden.

 

Een belangrijk punt is dat het hotel als een SL (Limited Liability Company) opereert, dus de aandelen zijn te koop omdat het bedrijf alles bezit (het land / perceel, gebouw, inventaris, website, auto en kunst, onder andere), wat resulteert in verminderde belastinggevolgen (geen eigendomsbelastingen die tussen 7-9% liggen)

 

De accommodaties van de eigenaar bevinden zich op de begane grond en hebben een keuken, een woonkamer met toegang tot een eigen patio / tuin, 2 badkamers, slaapkamer en een kleinere ruimte die wordt gebruikt als kantoor, allemaal erg afgelegen en privé.

 

Lokale bezienswaardigheden zijn onder andere de grotten van Nerja en Rincon de la Victoria, het Picasso-museum, het waterpark, het kasteel Velez-Malaga Gibalfaro, het Alcazaba-paleis, Baños Arabes - Arabische baden, Flamencodansen, Teatro del Carmen - regionaal theater in Velez-Malaga, met gids Culturele reizen van Malaga en Velez-Malaga, Tivoli World-pretpark, dolfijnen kijken, karten en golfen met 8 golfbanen in de buurt.

 

Verdere vertrouwelijke informatie zoals financiën, plannen, KPI's, enz. Zullen worden besproken nadat een NDA (non-disclosure agreement) is ondertekend om de vertrouwelijkheid van de eigenaar te beschermen.

 

Arrangementen bekijken 

Geïnteresseerde partijen worden erop gewezen dat dit een vertrouwelijke verkoop is en dat als zodanig medewerkers van het bedrijf zich er mogelijk niet van bewust zijn dat het bedrijf op de markt is.

Er mag geen directe benadering van het pand worden gegeven en alle bezichtigingen moeten daarom worden geregeld via de vertegenwoordigers van de verkoper SIERRA-LECRIN . 

 

 

·        Algemene voorzieningen

o    Uitstekende staat

o    Kort geleden verbouwd

·         Kort geleden gerenoveerd

·        Interieur voorzieningen

o    Air Conditioning

o    Geheel voorzien

·         Geheel voorzien Keuken

·         Geheel Gemeubileerd

·        Buitenkant voorzieningen

o    Buitenkant Verlichting

o    gazebo

·         Privétuin                                                 

·        Veiligheid voorzieningen

o    Luxe

o    Marmeren bevloering

o    In de buurt Kerk

o    In de buurt Moskee

·         Dichtbij transport

·         Prive zwembad

·         Privé terras

·        landschap Voorzieningen

o    Dichtbij winkels

o    Dicht bij de stad

·         Uitzicht op de bergen

 

SIERRA-LECRIN

 

details panden:
Exterior
electra aansluiting patio tuin dak terras
Specific
volledig ingerichte keuken Prive zwembad drinkwater aansluiting Balkon eigen parkeer plaats
Interior
volledig ingericht Openhaard CV verwarming
No reviews for house
Vraag info van dit pand aan:

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Please past text to modal