RURAL HOTEL/RESTAURANT RONDA
495.000 EUR
SPANJE, MALAGA, RONDA, AVENIDA RONDA.
RURAL HOTEL/RESTAURANT RONDA
BOETIEK HOTEL
Soort status: BOETIEK HOTEL
Pand type:: BOETIEK HOTEL
Pand ID: 66
Type: pand te koop
Kamers: 17
Badkamers: 8
Slaapkamers: 8
Bouwjaar: 2001
Perceelgrootte: 695 M2
Huis grootte: 1171 M2

Ronda restaurant / hotel :

nu voor zeer aantrekkelijke prijs van 495.000€ !!

 

Het Hotel & Restaurant werd voor het eerst geopend in 2001 en biedt 8 ruime kamers, een fantastische bar die dienst doet als dagelijks ontmoetingspunt voor het hele dorp, evenals een zeer gelauwerd restaurant.

De faciliteiten zijn uitgebreid met een kunstgalerie / activiteitenruimte, een zwembad en een zonneterras met een fantastisch uitzicht op de bergen en valleien in de Serrania de Ronda.

 

Het hotel wordt het hele jaar door bezocht door toeristen die op zoek zijn naar zowel de romantiek van Ronda op een klein eindje rijden als de nabijgelegen stranden van Marbella terwijl ze genieten van de rust van een klein dorp met een filmwaardig uitzicht.

 

De huidige eigenaren hebben ook een ruim appartement met 2 slaapkamers in het hotel, waardoor dit een fantastische lifestyle zakelijke mogelijkheid voor de volgende eigenaar is.

 

Momenteel handelt de combinatie hotel / restaurant / bar zeer goed rond +/- 200.000€ per jaar, wat volgens ons gemakkelijk te verhogen is.

 

De huidige eigenaren betalen niet voor advertenties en gebruiken slechts een paar geselecteerde websites, wat de duidelijke reden zou kunnen zijn voor hun lagere dan gemiddelde bezettingsgraad, wat een fantastische kans biedt voor de volgende eigenaren om een ​​duidelijke en gemakkelijk haalbare omzetstijging te realiseren.

 

De echte passie van de huidige eigenaren is lekker eten en hun reden om te verkopen, naast dat ze meer dan een decennium het hotel beheren, zouden ze graag naar een stad verhuizen om een ​​high-end restaurant te openen en strijden voor culinaire onderscheidingen (een van de eigenaars is een geweldige kok).

 

Er is een hypotheek tot 2029 die de huidige eigenaren zullen afbetalen met de verkoop, maar die kunnen worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren (in afwachting van goedkeuring) indien zij dit wensen.

 

Dit bedrijf biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en kan gemakkelijk worden afgehandeld door een stel of een gezin.

Het dorp heeft goede toegang tot de weg en wordt vaak bezocht door fietsers, wandelaars en motorrijders als een lunch en / of nacht stop voordat ze hun routes vervolgen.

 

De eigenaren hebben ook een aangrenzend pand bij het hotel waar de prijs 110.000€ bedraagt.

Het huis heeft 3 slaapkamers, 1 badkamer, eetkamer , keuken, wasruimte en een dakterras voor een totale bebouwde oppervlakte van 130m2.

Onze commissie zit niet in de prijs verwerkt, deze bedraagt 1,5% exclusief 21% iva en moet direct aan ons worden voldaan bij de overdracht.

 

Arrangementen bekijken 

Geïnteresseerde partijen worden erop gewezen dat dit een vertrouwelijke verkoop is en dat als zodanig medewerkers van het bedrijf zich er mogelijk niet van bewust zijn dat het bedrijf op de markt is. Er mag geen directe benadering van het pand worden gegeven en alle bezichtigingen moeten daarom worden geregeld via de vertegenwoordigers van de verkoper SIERRA-LECRIN . 
Algemene voorzieningen

                           Goed Staat

Interieur voorzieningen

                           Geheel voorzien

                    Geheel Gemeubileerd

Buitenkant voorzieningen

                           Eenvoudig onderhoud Tuin

                           Fruitbomen

                    Open Deck

Veiligheid voorzieningen

                           Prive zwembad

                    Restaurant ter plaatse

landschap Voorzieningen

                           Berg

                           Mountain Pueblo

                    Uitzicht op de bergen

                    Panoramisch uitzicht

Gemeenschap voorzieningen

                           Gemeenschappelijke parkeergelegenheid

 

SIERRA-LECRIN

 

 

details panden:
Exterior
dak terras tuin electra aansluiting patio tuin
Specific
drinkwater aansluiting Balkon eigen parkeer plaats Prive zwembad volledig ingerichte keuken
Interior
Openhaard volledig ingericht
No reviews for house
Vraag info van dit pand aan:

CAPTCHA_picture
Type de karakters die u ziet in de afbeelding hierboven in de box hieronder.
Please past text to modal