Boetiek hotel costa tropical
Boetiek hotel costa tropical
Adres: c/ herradura
Beschrijving:

Costa tropical
boutique hotel

 

NU FORSE PRIJS DALING:

 

VAN 1.150.000€ NAAR 799.000€

Dit is één van die echte boutique hotels in het gebied dat de norm heeft gezet voor de rest.

De eigenaars hebben dit pand getransformeerd van wat vroeger de historische herberg van de stad was tot een juweeltje, het hele pand is een ode aan de goede smaak en aandacht voor detail.

Het hotel beschikt over 7 zeer ruime en hoogwaardige kamers, allemaal met eigen bad / douche, A / C, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, een haardroger en WiFi.

Het hotel beschikt ook over het absoluut beste restaurant in de stad dat je moet hebben bezocht alleen al voor het uitzicht van de sterrenhemel die schijnt op het strand.

Tevens een bar met pianogedeelte.

 

Elke kamer is enigszins anders ingericht, maar met veel smaak, er zijn twee tweepersoonskamers zonder uitzicht op zee en twee tweepersoonskamers met uitzicht op zee.

Drie tweepersoonskamers met een eigen terras met zeezicht.

Alle kamers zijn onlangs (2016) opnieuw ingericht en hebben hun geluidsisolatie opgewaardeerd.

Bouwvergunning voor 250 M2 uitbreiding met 10 kamers !

 

Een zeer goede investering, en het is een wonder dat dit Hotel & Restaurant op de markt is gekomen.

Het heeft een volledige basis staf met chef-kok en sous -Chef, het huidige personeel is bereid om met de nieuwe eigenaars verder gaan.

Maar er is aan de kust een ruim aanbod van goed voorbereide toerismeprofessionals.

Het hotel en restaurant zijn slechts 9 maanden per jaar geopend en hebben de afgelopen drie jaar nog steeds een kwart miljoen kunnen omzetten met merkbare stijgingen jaar na jaar.

Het hotel heeft ook een 8 ste kleinere ruimte die de huidige eigenaar gebruikt als kantoor.

Er zijn ook plannen om 10 zelfstandige units en een parkeerplaats te bouwen voor alle units, evenals een zwembad.

Alle vergunningen zijn ingediend aan de plaatselijke Ayuntamiento en goedgekeurd, de eigenaren zijn niet begonnen met de uitbreiding als gevolg van hun verlangen om te verkopen die gedeeltelijk worden ingegeven wegens gezondheidsredenen.

 

Dit is een fantastische kans op een andere levensstijl die ook financiële beloningen oplevert en de huidige sterke werking leent zich zowel voor actief als passief beheer, het gegenereerde inkomen is momenteel meer dan verdienstelijk en zorgt voor een fulltime hotelmanager waardoor de eigenaars hun dagen kunnen doorbrengen met genieten van het strand, het eten, het prachtige weer en het leven in het algemeen.

Er is de mogelijkheid om een ​​deel van de aankoop te financieren als de kopers geen financiering kunnen verkrijgen door de huidige hypotheekverstrekking tot 2025 over te nemen.


Watersporten zijn erg populair en er zijn tal van bedrijven die verschillende soorten cursussen aanbieden en apparatuur verhuren.

Duikers zullen enkele van de beste onderwater landschappen hier aantreffen, langs de gehele zuidkust en de een van beste duikplekken in Spanje.

Ruige heuvels stijgen steil omhoog vanaf de vallei of duiken dramatisch de zee in. Eens bebost, bieden nu kale heuvels een marginale voet aan de grond voor amandel-, olijf- en de winterharde Johannesbroodboom.

En boven alles torent de grote Siërra Nevada. 

Klimaat:
Het gebergte, dat de hoogste top van het vasteland van Spanje biedt, vormt een natuurlijke weersbestendigheid die de kustlijn beschermt tegen de ergste invloeden van de Europese winters, terwijl Afrika, naar het zuiden, helpt om de barre gevolgen van zowel de Middellandse Zee als de Atlantische Oceaan tegen te gaan.  

Als gevolg daarvan heeft het gebied een buitengewoon goedaardig subtropisch klimaat, wat te zien is aan de verscheidenheid aan exotische producten die te vinden zijn in de lokale markten, vooral de verschillende soorten fruit.

 

Gezien de grote prijs reductie wijzen we er op dat dit een vaste prijs is, er wordt niet over de prijs onderhandeld.


Belanghebbenden worden erop gewezen dat dit een vertrouwelijk verkoop is en als zodanig dat een lid van het personeel op het terrein niet op de hoogte kan zijn dat het bedrijf is in de verkoop.

Er mag geen directe benadering van het pand worden gegeven en alle bezichtigingen moeten daarom worden geregeld via de agent van de verkoper, Sierre-Lecrin. 

Dit pand wordt door ons te koop aangeboden samen met een andere makelaar.

 

Voor meer informatie stuur ons een email:

SIERRE-LECRIN

Type: pand te koop
Prijs: 799000 EUR
Kamers: 18
Badkamers: 9
Slaapkamers: 7
Agent: sierra-lecrin
Soort status: BOETIEK HOTEL
Pand type:: BOETIEK HOTEL
Perceelgrootte: 700
Huis grootte: 500
Bouwjaar: 1967